Зад затворените врати на занаетчиите – Светлосна резонанца

Филмот „Светлосна резонанца“ е документарен филм заснован на биографските податоци за Светозар Јаневски – Зоки. Светозар Јаневски-Зоки е еден од петте најдобри актуелни МАЈСТОРИ за производство на виолина на светско рамниште. Признат

Read More +