Зад затворените врати на занаетчиите – Светлосна резонанца

Филмот „Светлосна резонанца“ е документарен филм заснован на биографските податоци за Светозар Јаневски – Зоки. Светозар Јаневски-Зоки е еден од петте најдобри актуелни МАЈСТОРИ за производство на виолина на светско рамниште. Признат

Read More +

Промоција на националните песни и танци од Македонија

Проектот кој го реализиравме за цел имаше промоција на традиционалните културни вредности низ нашите народни ора и танци, за успешна реализција на преоктот се погрижи нашиот продукциски тим во соработка со домаќините,

Read More +