Реализиран проектот меѓународна летна школа во организација на „Диверзиум“

Во периодот од 20.07 – 23.07 во Европскиот универзитет во Скопје се одржа меѓународна летна школа во организација на Здружение „Диверзиум“ на тема: Аспекти на родово базирано и семејно насилство и мобинг

Read More +