Реализиран хуманитарниот и социјален проект: Писмо до непознато другарче

Денеска во СОС детското село Здружението Диверзиум го реализираше хуманитарниот и социјалниот проект: Писмо до непознато другарче. Придонес и поддршка на проектот дадоа општествено корисните компании: Кожувчанка, Данаи Фарм и Вивакс, како

Read More +