Повик за учество на студенти на Меѓународна летна школа во Скопје

Здружение на граѓани за унапредување на културата Диверзиум организира Меѓународна летна школа на тема: Аспекти на родово базирано и семејно насилство: Препознавање и пријавување. Летната школа ќе се реалзира во периодот од

Read More +