Промоција на националните песни и танци од Македонија

Проектот кој го реализиравме за цел имаше промоција на традиционалните културни вредности низ нашите народни ора и танци, за успешна реализција на преоктот се погрижи нашиот продукциски тим во соработка со домаќините,

Read More +