Нов хуманитарен проект: Писмо до непознато другарче

Здружението „Диверзиум“ организира хумантирен проект во кој целна група се деца без родители од СОС детското село. Овој хуманитарен проект има за цел да проследи донација на дечињата без родители, но и

Read More +