Унапредување на можностите за социјално претприемништво кај старите лица

Здружението за унапредување на националната култура „Диверзиум“ организира нов проект за унапредување на можностите за социјално претприемништво кај старите лица. Целта на проектот е директно вклучување на старите лица на пазарот, пласирајќи

Read More +